Our visuals are electric!

19th May 2017

photorealistic-office-interior-design-visual-B

Author

Nu Image

A well-known home electricals company approached us recently to find out how we could revitalise their working space and we couldn’t wait to show them our new photorealistic approach to project visuals.

A Global engineering and electronics company approached us recently to find out how we could revitalise their working space and we couldn’t wait to show them our new photorealistic approach to project visuals.

We created visuals for their canteen/break out space along with an open plan office, using our new visual process and it almost feels like you could pull up a chair and relax in the bright, welcoming dining space. We’ve created a design which reflects this company’s innovative approach to electronics and their passion for long lasting performance in their popular product range.

If you’d like your offices to better reflect your business ethos and objectives, why not get in touch – we’d love to produce one of our photorealistic visuals for your project.

Bluespace Ltd Testimonials

The team at Bluespace are professionals from design right through to the installation team on site. Furniture decisions can be quite stressful but Bluespace led us through the choices, worked with stakeholders and kept within our budget. The Centrum on the Norwich Research Park was a challenge – the space performs lots of functions: a busy café-restaurant, a place for a private chat or to work on the laptop between meetings, a networking venue and presentation space alongside meeting rooms! Bluespace proposals made the space work for everyone. We’ve had lots of praise for the choice of furniture and I’m sure this has contributed to Centrum’s success. I look forward to working with Steve, Jonathon and Fran again.

Dr Nick Goodwin

Norwich Research Park/Centrum

Bluespace Ltd Testimonials